Spy x Family: Code White takoo menestystä Japanissa

Joulukuussa ensi-iltansa saanut elokuva on ylittänyt 35 miljoonan euron lipputulot, ja on pian katsottavissa myös 4D:nä.

4.2.2024 11:00

Uusi Spy x Family Code: White -elokuva on saanut Japanissa 4,14 miljoonaa katsojaa ja kerännyt runsaan 5,58 miljardin jenin eli noin 35 miljoonan euron lipputulot. Elokuvan ensi-ilta oli 12. joulukuuta 2023, ja Crunchyroll sekä Sony Pictures Entertainment ovat luvanneet tuoda sen kansainväliseen levitykseen myöhemmin vuoden 2024 aikana.

Samalla uutisoitiin, että elokuva tulee Japanissa 10. helmikuuta alkaen koettavaksi myös 4D-teattereihin, johon liittyen julkaistiin uusi traileri. MX4D- ja 4DX-teknologialla varustetuissa teattereissa katseluelämystä tehostetaan muun muassa penkin liikkeillä, hajusteilla ja vesiefekteillä, ja traileri mainostaakin seikkailun olevan nyt koettavissa kaikilla viidellä aistilla.

Spy x Familyn viralliselle X-tilille on tullut myös pieni teaseri, joka vihjaa että elokuvaan mahtuu perheen yhteisten seikkailujen lisäksi myös päähahmojen Lloydin ja Yorin välistä kahdenkeskistä punastelua.

Uusimman trailerin voit katsoa tästä:

Lähde: Spy x Familyn viralliset kotisivut

Lisää luettavaa