Studio Bindin hittianime on saanut jatkoa!

Isekaita rakastaville on tarjolla Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation -animen odotettu toinen kausi. Rifujin na Magonoten romaanisarjaan pohjautuva anime on palannut näyttävästi jatkaen Rudeus Greyratin tarinaa.

8.8.2023 22:37

Ensimmäinen kausi esitteli päähenkilömme, 34-vuotiaan NEETin, joka kuolee ja syntyy uudelleen taianomaiseen maailmaan nuoreksi pojan koltiaiseksi nimeltä Rudeus. Hyödyntäen toista mahdollisuuttaan Rudeus lähtee matkalle itsetutkiskeluun ja henkiseen kasvuun.

Mushoku Tensein teema erottaa sen muista isekai-animeista. Rudeus on taidoiltaan vajanainen päähenkilö, joka kantaa menneisyytensä taakkaa ja yrittää sovittaa edellisen elämänsä virheet. Hänen pyrkimyksensä resonoi yleisön kanssa muistuttaen meitä, että jokainen ansaitsee mahdollisuuden parantua.Toisella kaudella luvassa on romaanisarjan runsaasta materiaalista ammentavia tarinakaaria, täynnä tunteiden käänteitä.

Animea täydentää Studio Bindin henkeäsalpaava animaatio. Maailman tunnelma, loitsut sekä taistelut heräävät eloon upeilla visuaaleilla. Toinen kausi on luvattu rakentaa tälle pohjalle, upottaen katsojat syvemmälle fantastiseen maailmaan. Pääsemme jälleen kuuntelemaan myös Yoshiaki Fujisawan lumoavaa musiikkia, joka korostaa sarjan emotionaalista vaikutusta. Toisen kauden myötä yleisö voi odottaa kiehtovien visuaalien ja liikuttavan ääniraidan saumatonta yhdistelmää!

Lyhyesti sanottuna Mushoku Tensei: Jobless Reincarnationin poikkeuksellinen animaatio ja kiehtova kertomus antavat faneille ja uusille katsojille paljon odotettavaa. Jos unohdit merkitä toisen kauden aloituspäivän kalenteriin, ei hätää, ensimmäiset jaksot ovat jo täällä. Näemme myöhemmin, täyttyvätkö erinomaisen 24:n jakson jälkeiset saappaat.

Katsasta sarjan traileri alta:

Lisää luettavaa