Studio MAPPA tekee animen animen tekemisestä

Ensirakkautta käsittelevän elokuvan ohjaaminen tuottaa ohjaajalupaukselle päänvaivaa Zenshu-originaalianimessa.

24.3.2024 12:03

Animaatiostudio MAPPA on julkistanut uuden tuotannossa olevan TV-animen, joka kantaa nimeä Zenshu (suom. ”kokonaan uusiksi” tai ”tee uudelleen”). Tuleva originaalianime sai julkistuksen yhteydessä promojulisteen, roolikiinnitykset sekä lyhyen trailerin. Sarjan jaksomäärästä tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Zenshu kertoo nuoresta Natsuko Hirosesta, joka aloitti uransa animetuotannossa animaattorina. Sittemmin Natsuko on edennyt urallaan nopeasti ohjaajaksi, ja hänen ohjausdebyyttinsä oli suurmenestys. Natsukon seuraava projekti on ensirakkaudesta kertova romcom-elokuva, mutta sen tuotanto meinaa tyssätä jo alkumetreillä. Kuvakäsikirjoituksen tekeminen osoittautuu ylitsepääsemättömän vaikeaksi Natsukolle, jolla ei ole kokemusta rakkaudesta.

Natsukon roolissa kuullaan Anna Nagase. Muissa rooleissa kuullaan Kazuki Ura, Rie Kugimiya, Minori Suzuki ja Akio Suyama. Sarjan ohjaa Mitsue Yamasaki ja kirjoittaa Kimiko Ueno.

Sarjan nimi viittaa animetuotannossa käytettyyn ilmaisuun, joka tarkoittaa jonkin kokonaan uudelleen tekemistä. Niin kuin Zenshun trailerissa näkyy, sen voi useimmiten kuulla ohjaajan suusta, kun animaattori tuo tarkistettavaksi piirroksensa, jotka eivät täytä odotuksia.

Sarjan englanniksi tekstitetyn minitrailerin sekä promojulisteen voi vilkaista alta:

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa