Suhteita ja magiaa: Seven Seas -kustantamon uusimmat lisenssit

Viisi uutta julkaisua tiedossa lokakuulle.

29.5.2024 08:49

Seven Seas Entertainment -kustantamo julkaisi 22.5.2024 sosiaalisessa mediassaan viisi uutta hankkimaansa lisenssiä. Kolme mangaa, yksi ranobe ja yksi manhwa tullaan julkaisemaan tämän vuoden lokakuussa. Checkmatea lukuunottamatta kaikki julkaisut tulevat olemaan saatavilla myös digitaalisessa muodossa.

The Villainess and the Demon King (Nekota ja Asahiko)

Steamship-osaston julkaisema ranobe. Cecilialla ei mene hyvin. Ensin hän syntyy otome-pelin naispahiksena, joutuu bordelliin ja lopulta huomaa olevansa kihloissa maanisen herttuan kanssa. Mutta voiko tämä tiukka tilanne paljastuakin hyväksi?

Magical Buffs: The Support Caster is Stronger Than He Realized! (Haka Tokura, Shin Arakawa ja Eiri Shirai)

Wim Straussin maagiset voimat ovat tuiki tarpeellisia, mutta kukaan ei arvosta hänen taitojaan nostaa taistelukumppaneidensa voimia. Kun Wimin lapsuudenystävä tarjoaa hänelle mahdollisuutta liittyä eliittiryhmään, nuorukainen joutuu todistamaan kuinka oleellista ”tukitaika” on.

How to Repair a Broken Cup? (Rico Worico)

Aikamatka-BL aikuisille lukijoille. Kippei ja Keita ovat olleet yhdessä jo kymmenen vuotta, mutta eivät osaa olla täysin rehellisiä toisilleen. Yhtenä aamuna Kippei rikkoo tärkeän kupin ja huomaa olevansa kymmenen vuoden takaisessa ruumissaan. Nyt pariskunnalla on mahdollisuus rakentaa suhteensa paremmalle pohjalle.

Diary of a Female Lead: Shujinkou Nikki (Yuu Yoshinaga)

Aoi Tsujimura on epävarma, ujo ja yksinäinen. Aoin isoveli päättää yhdessä suositun ystävänsä Mizusawan kanssa tehdä pikkusiskostaan shoujo-mangan sankarittaren. Voiko Aoin kaltainen ruma ankanpoikanen muuttua joutseneksi?

Checkmate (TAN)

BL-manhwa aikuisille lukijoille. Soohyun on aina ollut toiseksi paras Eunsungiin verrattuna. Kun näyttää siltä, että Eunsung on viimeinkin pilannut elämänsä, Soohyun päättää teeskennellä olevansa journalisti nähdäkseen entisen kilvoittelijansa elämän tuhoutumisen omin silmin. Mutta kuka lopulta manipuloi ketä?

Lähde: Seven Seasin X-tili (ent. Twitter)

Lisää luettavaa