Suositut Monogatari-sarjan animesovitukset saavat jatkoa

Viimeksi Monogatari-animea on nähty vuonna 2017.

22.1.2024 10:00

Aniplex uutisoi torstaina, että ranobe-kirjoittaja NisiOisinin suositut Monogatari-ranobesarjaan perustuvat animesovitukset saavat jatkoa.

Tänä vuonna tuotantoon menevän animesovituksen tulevat saamaan Off Season ja Monster Season -kirjat. Animaatiostudiona toimii animestudio SHAFT ja sen vastaavana ohjaajana on Akiyuki Shinbou, joka on ohjannut sarjan aiemmatkin animesovitukset. Viimeisin animesovitus Monogatari-sarjasta on kolmiosainen elokuvasarja Kizumonogatari vuodelta 2017.

NisiOisinin Monogatari-ranobesarja alkoi kaksiosaisella Bakemonogatari -tarinalla vuonna 2006 ja se toimi pohjana ranoben animesovitukselle vuonna 2009. Ranobesarjan ”viimeinen kausi” loppui Zoku Owarimonogatariin syyskuussa 2014, mutta se sisälsi teaserin Monogatari Series, Next Season Tsugimonogatari -nimiselle teokselle.

Neljä Off Season -ranobea nimeltään Orokamonogatari, Wazamonogatari, Nademonogatari ja Musubimonogatari julkaistiin vuosina 2016–2017 ja ne sisältävät lyhyitä tarinoita pitkin alkuperäistä Monogatari-sarjaa.

Monster Season –ranobesarja alkoi vuoden 2017 heinäkuussa Shinobumonogatari -nimisellä teoksella. Muut kauteen liittyvät kirjat ovat Yoimonogatari, Amarimonogatari, Ouginomonogatari ja kaksiosainen Shinomonogatari, joista jälkimmäinen julkaistiin elokuussa 2021. Nämä ranobet ovat jatkoa tuoteperheelle ja ne sijoittuvat yliopistoon.

Tuoteperheen viimeisin teos on nimeltään Ikusamonogatari, joka julkaistiin toukokuussa 2023.

Katso sovituksen julkistusvideo alta.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa