Super Mario -ääninäyttelijä Charles Martinetista Nintendon Mario-lähettiläs

Italialaisen putkimiessankarin ikonista ääntä ei uusimmassa pelissä kuulla.

25.9.2023 18:00

Super Mario -faneja on tämän vuoden aikana hellitty, sillä pääsiäisenä Nintendo-sankari nähtiin valkokankaalla menestyksekkään The Super Mario Bros Movie -animaatioelokuvan muodossa ja uusin Super Mario -peli nimeltään Super Mario Bros: Wonder on tulossa.

Kaikki ei kumminkaan ole niin ruusuista, sillä elokuussa saimme tietää, että Marion äänenä tunnettu Charles Martinet ei tule jatkamaan ikonisessa roolissaan, vaan hänestä tulee Nintendolle Mario-lähettiläs. Tämä siis tarkoittaa, että hän tulisi olemaan eräänlainen mainoskasvo Nintendon Mario-peleille. Sitä emme tiedä, kuka Martinetin korvaa.

Tämän vuoden Gamescomissa vierailijat saivat mahdollisuuden kokeilla lokakuun 20. päivä Nintendo Switchille ilmestyvää Super Mario Bros: Wonder -peliä. Peli tulee yhdistelemään aiemmista Mario-peleistä tuttuja juttuja, mutta erityisesti suurta ihastusta on herättänyt sen sulavat liikeanimaatiot, joista on kiittäminen v. 2017 julkaistua Super Mario Odyssey -peliä ja vastikään Blu-raylle ja DVD:lle tullutta The Super Mario Bros Movie -elokuvaa. Myös pelin verkkopeliominaisuuksiin on panostettu, sillä pelissä on jatkuva, taustalla pyörivä seuranhakuominaisuus, eli sinun ei tarvitse odottaa erikseen pelikavereitasi, kun laitat seuranhakuominaisuuden päälle, vaan voit pelata siinä samalla peliäsi.

Ja tässä teille aivan timanttinen tarjous, vaikka tulevaa joulusesonkia ajatellen: Voit ennakkotilata Super Mario Bros: Wonder -pelin Anime Shopin sisarkauppa Pelaaja Shopista hulppeaan 50 € tarjoushintaan.

Tästä ostoksille!

Alta löydät Nintendo Direct -esityksen peliin liittyen.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa