Sword Art Onlinesta tutut hahmot pääsevät saunan lämpöön

Kirito, Asuna ja kumppanit seikkailevat vähäpukeisina uudessa saunakampanjassa.

17.3.2024 12:06

Japanissa on käynnistymässä mielenkiintoinen yhteistyö, kun Sword Art Online -tuoteperhe sekä erinäisiä fanituotteita valmistava The Chara tuovat huhtikuussa myyntiin Sauna Art Online -tuotesarjan. Myynnissä on muun muassa sauna-aiheisia lasinalusia, avaimenperiä, paitoja ja saunahattuja. Tuotteita on mahdollista ostaa vain valikoiduista Tokiossa sijaitsevista julkisista kylpylöistä. Kampanja on käynnissä 11.4.–26.5.

Saunominen on tällä hetkellä Japanissa kasvava trendi ja monille jopa erityinen harrastus. MTV uutisoi saunabuumista helmikuussa. Suomalaistyyppinen kuuma ja kostea sauna sekä mahdollisuus löylyn heittoon ovat saaneet ihan toisenlaista arvostusta kuin menneinä aikoina, kun kylpylän saunasta saattoi kiukaan sijaan löytyä äänekkäänä huutava televisio.

Kampanjassa esiintyviä saunahattuja näkyy Suomessa harvemmin, mutta Japanissa ne ovat varsin yleisiä saunaharrastajien keskuudessa. Niitä saatetaan myydä kylpylöiden myymälöissä persoonallisilla logoilla ja kuvituksilla varustettuina. Ja vaikka uimapuvut ovat toki kampanjassa mukana ensisijaisesti siveyssyistä, toisinaan etenkin ulkotiloihin avautuvissa julkisissa saunoissa saattaa Japanissa joutua pukemaan myös sauna-asun ylleen.

© 2020 Reki Kawahara / Kadokawa / SAO-P Project

Lähde: The Chara

Lisää luettavaa