Syksyn pimenevissä illoissa taikatyttöilystä tulee vakavaa liiketoimintaa – Magilumiere Co. Ltd. -mangasarja saa animesovituksen

Taikatyttöalan startupista kertova anime sai pidemmän mainosvideon.

23.3.2024 14:30

Mitä tekisit, jos olisit työtön opiskelijatyttö, eikä työmarkkinoilla meinaa lykästää? Mitä jos hakisit työntekijäksi taikatyttöihin keskittyvään startup-yritykseen? Tästä kertoo Sekka Iwatan ja Yu Aokin mangasarja Magilumiere Co. Ltd., joka on saamassa kuluvan vuoden syksyn pimeneviin iltoihin oman animesovituksensa.

Sitä luulisi, että taikatyttögenren idealaatikko olisi myllätty jo aikaa sitten tyhjäksi muun muassa tänä talvena seksifetissilaarin tyhjentäneen Gushing over Magical Girlsin ja monen genreä pureskelleen teoksen myötä. Aihe pääsee vaan jälleen yllättämään, kun vastassa on animesovitus sarjasta, joka tekee taikatyttöilystä hyvin vakavaa bisnestä.

Sarja sai keskiviikkona pidemmän mainosvideon, joka esittelee sarjan värikästä menoa ja meininkiä sekä muutamia startupissa toimivia hassuja hahmoja. Mainosvideo löytyy alta. Itse alkuperäisteosta voi lukea Shueishan Manga Plus -palvelusta.

Lähde: Magilumieren viralliset nettisivut

Lisää luettavaa