Synecdochen Plus-Sized Elf saa animesovituksen

Anime tulossa vuoden 2024 aikana.

23.1.2024 11:36

Tammikuun 15. päivä uutisoitiin, että mangapiirtäjä Synecdochen ecchi-komediamanga Plus-Sized Elf (alkup. Elf-san wa Yaserarenai) tulee saamaan animesovituksen. Samalla avattiin animesovitukselle omat nettisivut ja somepalvelu X:n käyttäjätunnus.

Nettisivuilla käy ilmi, että Plus-Sized Elf tulee olemaan TV-animesovitus ja se julkaistaan tämän vuoden aikana. Sille julkaistiin myös mainoskuva, jonka näet uutisartikkelin alla. Samalla saimme tietää, että päähenkilö Elfudaa tulee ääninäyttelemään Ayasa Itou, jonka äänityötä olemme kuulleet muun muassa BanG Dream! -tuoteperheessä Arisa Ichigayan roolissa ja Revue Starlightissa Kaoruko Hanayagin roolissa. Muuta tietoa, kuten tuotantostudiota tai tuotantotiimiä, ei ole vielä julkistettu.

Plus-Sized Elf kertoo hierojasta nimeltä Naoe-kun, joka tapaa varsin mielenkiintoisen potilaan juuri ennen työpäivänsä päättymistä. Elfuda-niminen potilas on kotimaailmastaan karannut haltia, joka rakastaa meidän maailmamme roskaruokaa ja se näkyy myös hänen ulkonäössään. Voiko Naoe-kun auttaa Erufudaa pitämään painonsa ja ruokapakkomielteensä kurissa?

Seven Seas Entertainment julkaisee mangasarjaa englanniksi.

Lähde: Crunchyroll

Lisää luettavaa