Taikatyttöklassikko Shugo Chara! saa jatkoa

Ihastu ensi vuonna shoujo-sarjan paluuseen.

8.10.2023 12:30

2000-luvun shoujo-manga Shugo Chara! tekee paluun uuden jatko-osan myötä. Se julkaistaan Japanissa kesällä 2024. Sarjaa jatkaa sen alkuperäinen taiteilijaduo Peach-Pit ja tämä on ensimmäinen uusi lisäys sarjaan vuosikymmeneen.

Alkuperäinen tarina keskittyy Amu Hinamoriin, alakoululaiseen, joka kamppailee itsetunto-ongelmien kanssa. Hänellä on viileän koviksen maine ja on suosittu koulussaan, mutta pohjimmillaan hän on herkkä tyttö, mitä hän ei halua näyttää luokkatovereilleen. Amun elämässä tapahtuu käänne, kun hän löytää herätessään kolme salaperäistä värikästä munaa, jotka kuoriutuvat Shugo Charoiksi – suojelushahmoiksi. Ne auttavat Amua löytämään todellisen itsensä ja toteuttamaan unelmiaan. Matkan varrella Amu päätyy taisteluun niitä vastaan, jotka pyrkivät turmelemaan muiden unelmia.

Shugo Charan odotus ei ole pitkä, ja taikatyttömangan omistautunut seuraajakunta tuskin malttaa odottaa. Alkuperäisen 11-osaisen sarjan ja sen yksiosaisen jatko-osan Shugo Chara Encore! julkaisi Suomessa Sangatsu Manga vuosina 2010-2011. Suosionsa vuoksi siitä on tehty myös uusintapainos meidän kotimaassa.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa