Tältä näyttää Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Sweep the Board -peli

Uusi demonintappaja-aiheinen moninpeli ilmestyy huhtikuun lopussa.

22.2.2024 13:38

Mangapiirtäjä Koyoharu Gotougen Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -sarjaan perustuva seurapeli Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Sweep the Board sai uuden trailerin, jossa kuvataan pelin perusmekaniikkoja. Tulevasta pelistä tiedotettiin viime vuoden syyskuussa.

Segan ja Aniplexin julkaisemassa ja CyberConnect2:n kehittämässä Mario Partyn tapaisessa pelissä pelataan tutuilla Demon Slayer -hahmoilla lautapelikentissä, jotka perustuvat animesta tuttuihin lokaatioihin, kuten Natagumo-vuoreen. Peli tukee enintään neljän pelaajan moninpeliä ja pelattavina hahmoina ovat niin Tanjiro kuin kaikki Hashiratkin.

Pelissä pyritään parhaaksi demonintappajaksi käyttämällä esineitä ja voittamalla minipelejä, joiden myötä pelaaja kerryttää pisteitä ja pyrkii nopeimmin maaliin. Lisäksi pelaajan on toimittava yhdessä muiden hahmojen ja pelaajien kanssa päihittääkseen öisin esiin tulevat vaaralliset demonit.

Tämä on Demon Slayer -sarjan toinen videopeli. Ensimmäinen oli vuoden 2021 tappelupeli Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, jonka myös kehitti CyberConnect2.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Sweep the Board julkaistaan Nintendo Switchille Japanissa 25. huhtikuuta ja muualla maailmassa 26. huhtikuuta. Uuden trailerin voi katsoa alta.

Lähde: Segan YouTube-kanava

Lisää luettavaa