Tältä näytti syyskuussa järjestetty Nintendo Direct animesilmin

Anyan valokuvapäiväkirjan rakennusta, Peachin toinen ikioma seikkailu ja tuhatvuotisen oven uudelleenjulkaisu.

16.9.2023 00:15

14. syyskuuta järjestettiin Nintendon Direct -lähetys, jossa julkistettiin paljon erilaisia pelejä. Oli muun muassa F-Zero-rallipelin pohjalta tehtyä battle royalea, ensimmäisen Contran graafista kasvojenkohotusta ja uutta WarioWarea.

Animen verkkotoimitusta pisti erityisesti silmään Spy x Familyn pohjalta julkaistava videopeli Spy x Anya: Operation Memories. Pelissä hyppäät Anya Forgerin kenkiin, jolla on koulutehtävänä luoda valokuvapäiväkirja. Pelaajan tehtävänä on luoda nämä valokuvat ja niihin liittyvät muistot. Kun kyseessä on Forgerit, ei tuo missio tule olemaan mitenkään helppo. Peli tulee ulos ensi vuoden puolella.

Directissä nousi esille myös monta muuta mielenkiintoista peliä. Esimerkiksi Nintendo DS- ja Wii -konsoleilla julkaistu Another Code -aivopähkinäpelisarjan osat Two Memories ja Journey Into Lost Memories saavat uudelleenjulkaisun Nintendo Switchillä Another Code: Recollection -nimen alla. Myös uusi SaGa -roolipelisarjan peli julkistettiin: SaGa Emerald Beyond. Pelissä seikkailet 17 erilaisessa uniikissa maailmassa viiden eri päähahmon kanssa, joilla jokaisella on oma tarinansa ja suuntansa, miten tarina etenee. SaGa -pelisarja tunnetaan erityisesti ensimmäisen PlayStation -konsolin SaGa Frontier -pelistä. Myös Fire Emblem -pelisarjan pelejä muistuttava taktinen roolipeli Unicorn Overlord nosti päätään.

Nintendon Direct ei olisi mitään ilman taskuhirviöiden edustusta. Salapoliisi Pikachu on jälleen täällä! Kahvia kittaava ja kovia puhuva salapoliisi Pikachu ihmisystävänsä Tim Goodmanin kanssa ratkoo mysteerejä ympäri Ryme Cityä. Kun jalokivivarkaus tapahtuu, salapoliisipari joutuu melkoiseen seikkailuun. Mihin katosi Timin isä, Harry? Mikä aiheuttaa näitä pokémoneihin liittyviä tapauksia Ryme Cityssä? Näihin haetaan Detective Pikachu Returns -pelissä vastauksia. Peli julkaistaan lokakuun 6. päivä Nintendo Switchillä.

Persikkana kakun päällä Nintendo julkisti Super Mario -peleistä tutun Prinsessa Peachin oman, upouuden seikkailunsa, joka sijoittuu teatterin erilaisiin maailmoihin, kun Sour-jengi hyökkää keskelle Sparkle-teatteria ja uhkaa pilata jokaisen näytöksen kolttosillaan. Peli kantaa nimeä Princess Peach: Showtime! ja se tulee Nintendo Switchille maaliskuun 22. päivä ensi vuonna.

Katso koko Nintendo Direct alta.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa