Tankotanssitytöt kiertävät Japanin elokuvateattereissa

Pole Princess!! -elokuva sai suosion myötä luvan kiertää Japanin valkokankailla.

4.4.2024 14:00

Rajatussa levityksessä ollut Pole Princess!! -anime-elokuva tullaan näyttämään elokuvateattereissa kaikissa Japanin prefektuureissa, uutisoi Comic Natalie -sivusto 2.4.

Lyhyinä Youtube-animaatioina aloittanut sarja sai Avex Picturesin tuottaman ja Tatsunoko Productionin animoiman elokuvan viime marraskuussa. Elokuvaa esitettiin vain yhdessä teatterissa Tokion Shinjukussa. Filmin yllättävän suosion myötä se päätettiin laittaa laajempaan levitykseen huhti- ja kesäkuun välillä.

Pole Princess!! kertoo 17-vuotiaasta Hinanosta, jonka isoäiti omistaa planetaarion. Heikosti menestyvä planetaario on kuitenkin sulkemisuhan alla. Nähtyään kauniin naisen tankotanssimassa Hinano saa idean: planetaario voi houkutella kävijöitä lisäämällä lavan erilaisille tankotanssiesityksille.

Elokuvan ohjaaja Hitomi Ezoe on aiemmin ohjannut jaksoja esimerkiksi JoJo’s Bizarre Adventurelle, Kageki Shoujo!!:lle ja Black Butlerille. Elokuvan äänirooleissa kuullaan muun muassa Rio Tsuchiya, Yoshino Nanjou, Saori Hayami ja Rie Kugimiya. Projektissa on mukana tankotanssin oikeaoppisuudesta huolehtiva valvoja.

Elokuvan mainosjuliste alla.

© Avex Pictures/Tatsunoko Production/Pole Princess!! -tuotantokomitea

Lähde: Comic Natalie ja Crunchyroll

Lisää luettavaa