Tässä ovat My Hero Academia The Movie: You’re Nextin uusi traileri ja promokuva

Deku ja kumppanit palaavat valkokankaalle neljännessä MHA-elokuvassa.

11.4.2024 14:51

My Hero Academia The Movie: You’re Next -elokuvan viimeisin traileri julkistettiin viikonloppuna. Trailerin kylkiäisenä julkaistiin myös uusi promokuva, jossa esiintyvät kaikki elokuvan keskeisimmät hahmot.

Alkuperäisestä mangasta ja animesarjasta tutun All Mightin ääninäyttelijän Kenta Miyaken paljastettiin antavan äänensä elokuvan pääpahikselle Dark Mightille, joka nähdään myös trailerissa. Muissa äänirooleissa kuullaan myös tuttuja rooleihin palaavia nimiä: Daiki Yamashita, Nobuhiko Okamoto, Yuuki Kaji, Ayane Sakura sekä Kaito Ishikawa.

Teoksen ohjaa Tensai Okamura ja käsikirjoituksesta vastaa Yousuke Kuroda. Musiikin elokuvaan säveltää Yuuki Hayashi.

Elokuva saa ensi-iltansa Japanissa 2. elokuuta.

You’re Next on neljäs My Hero Academia -elokuva. Varta vasten elokuvaa varten käsikirjoitettu tarina sijoittuu animesarjan viimeisimpien tapahtumien aikaan.

Alkuperäistä mangaa on julkaistu Shueishan Weekly Shounen Jump -lehdessä vuodesta 2014 lähtien. Tähän mennessä sitä on ilmestynyt Japanissa 40 kirjan verran. Shueisha ja Viz Media ovat julkaisseet mangaa englanniksi samaan tahtiin Japanin julkaisun kanssa. Suomessa Sangatsu Manga on julkaissut mangaa 28 osan verran, ja jatkossa sarjan julkaisusta vastaa Ivrea Suomi.

Vuonna 2016 alkanut anime on jatkunut jo kuuden kauden ajan. Seitsemäs kausi alkaa 4. toukokuuta.

Lähde: Elokuvan virallinen verkkosivu

 

Lisää luettavaa