Ten Countin animesovitus peruttu tuotantovaikeuksien vuoksi

BL-sarja Ten Countia ei nähdäkään animena.

21.1.2024 11:00

Rihito Takarain poikarakkaussarja Ten Countin animesovituksen virallinen verkkosivu ilmoitti perjantaina, ettei siitä suunniteltua animesovitusta tulla näkemään tuotantovaikeuksien vuoksi.

Alun perin sarjan oli tarkoitus tulla jo vuonna 2020, mutta tuotantotiimi alkoi miettiä uudestaan sarjan kehityssuuntaa. Lokakuussa 2022 tiimi julkisti sen olevan elokuvajulkaisu, joka tulisi katsottavaksi vuonna 2023, mutta sitäkään ei tapahtunut.

Tuotantotiimiin kuuluivat ohjaaja ja käsikirjoittaja So Toyama, hahmosuunnittelusta vastasi Tomomi Shimazaki ja tuotantostudioina olisi toiminut East Fish Studio ja Synergy SP.

Ten Count kertoo Shirotani Tadaomista, sihteeristä, joka alkaa käymään psykoterapiassa liiallisen likaan liittyvän pelkonsa takia. Terapeutti Riku Kurose suosittelee Shirotanille altistusterapiaa ja pyytää häntä laatimaan kymmenen kohdan listan asioista, joita hän ei pysty tekemään. Terapiatuokioiden aikana Kurose alkaa huomata, että hänellä alkaa herätä tunteita Shirotania kohtaan.

Takarai aloitti Ten Countin piirtämisen Shinshokanin Dear+ -mangalehdessä heinäkuussa 2013 ja lopetti sarjan marraskuussa 2017. Englanniksi sarjaa julkaisi Viz Media poikarakkaussarjoihin erikoistuneen SuBLime -mangamerkkinsä alla ja viimeinen pokkari tuli ulos joulukuussa 2018.

Lähde: Ten Countin virallinen verkkosivu

Lisää luettavaa