Tengen Toppa Gurren Lagannin ja Kill la Killin maailmat yhdistyvät näyttelyssä Japanissa

Studio Trigger ilmoitti asiasta X-tilillään aprillipäivänä, mikä johti myös väärinkäsityksiin.

3.4.2024 13:22

Studio Trigger uutisoi 1. huhtikuuta sosiaalisen median palvelu X:ssa järjestävänsä ”Tengen Toppa Gurren Lagann vs Kill la Kill” -erikoisnäyttelyn. Julkistus tehtiin näyttävän kuvan avulla, jonka on luonut animaattori Sushio. Näyttely on määrä järjestää Japanissa ensi kesänä yhteistyössä Aniplexin kanssa. Studio ei vielä avannut tarkempia tietoja tulevan näyttelyn sijainnista tai päivämääristä.

Ikonisen mechasarja Gurren Lagannin ensimmäinen jakso ilmestyi vuonna 2007 1. huhtikuuta, joten on ymmärrettävää että studio tiedotti näyttelystä juuri aprillipäivänä 17-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Monet fanit epäilivät viestiä kuitenkin aprillipilaksi ja kommenttikenttä täyttyi sekä japanin- että englanninkielisistä epäuskoisista viesteistä.  Triggerin animaattori Hiromi Wakabayashi kommentoi uutista: ”Vaikka näyttelyn nimi tuntuu uskomattomalta, se todella tapahtuu! Valmistelemme sitä innoissamme Aniplexin kanssa.” Sushio kiirehti vahvistamaan, että on todellakin tehnyt tämän kuvan ja odottaa innoissaan näyttelyä.

Kill la Kill on Studio Triggerin omaa tuotantoa oleva vauhdikas ja innovatiivinen toimintasarja, joka ilmestyi vuosina 2013–2014. Sen on käsikirjoittanut Kazuki Nakashima ja ohjannut Hiroyuki Imaishi, jotka ovat toimineet myös Tengen Toppa Gurren Lagannin tekijöinä. Trigger hankki vuonna 2023 oikeudet Imaishin Gainaxille ohjaamiin sarjoihin Gurren Lagann ja Panty & Stocking with Garterbelt.

Lähde: X

Lisää luettavaa