Terminaattorin paluu! Netflix julkaisi tarkempia tietoja Terminator-animesovituksesta

29. elokuuta julkaistava sarja saa nimekseen Terminator Zero.

21.5.2024 13:25

Netflix julkaisi keskiviikkona 15. toukokuuta uutisia tulevasta Terminator Zero -animesta. Sarja on yhdysvaltalaisen Skydance Animationin (Luck) ja japanilaisen Production I.G.:n (Attack on Titan, Haikyuu!!) yhteistuotanto. Käsikirjoittaja-tuottajana toimii Mattson Tomlin, tuottajina David Ellison, Dana Goldberg ja Don Granger, sekä ohjaajana Masashi Kudo. Sarja pohjautuu James Cameronin ideoiman Terminator-toimintaelokuvasarjan maailmaan, mutta esittelee kokonaan uudet hahmot.

Sarja on ollut kehitteillä vuodesta 2021 alkaen ja siitä julkaistiin ensimmäisiä tietoja marraskuussa 2023. Se saa ensi-iltansa Netflixissä 29. elokuuta 2024. Toistaiseksi suoratoistojätti on paljastanut Terminator Zerosta ainoastaan promokuvia ja tiivistelmän:

Vuosi 2022. Tulevaisuuden sota selviytyneiden ihmisten ja koneiden loputtoman armeijan välillä on raivonnut jo vuosikymmeniä. Vuosi 1997. Skynet-niminen tekoäly saavutti tietoisuuden ja aloitti sodan ihmisyyttä vastaan.

Tulevaisuuden ja menneisyyden välissä on sotilas, joka on lähetetty ajassa taaksepäin muuttamaan ihmiskunnan kohtalon. Hän saapuu vuoteen 1997 suojelemaan tiedemiestä nimeltä Malcolm Lee, joka työskentelee käynnistääkseen uuden tekoälyjärjestelmän, joka on suunniteltu vastustamaan Skynetin väistämätöntä hyökkäystä ihmiskuntaa vastaan. Malcolmin koettaessa selviytyä luomuksensa moraalisista haasteista häntä jahtaa armoton salamurhaaja tulevaisuudesta, mikä muuttaa hänen kolmen lapsensa kohtalon ikuisiksi ajoiksi.

© Netflix

© Netflix

© Netflix

Lähde: ANN

Lisää luettavaa