The Apothecary Diaries saa tunnustusta Japanin terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriössä

Apteekkarityttö Maomao tähdittää ministeriön helmikuisen lehden kantta.

5.2.2024 14:15

Suosittu animesarja The Apothecary Diaries on saanut suuren tunnustuksen Japanin hallitukselta viime viikolla, kun sen päähahmo Maomao löysi tiensä ensimmäisenä animehahmona ikinä Japanin terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriön helmikuun lehden kanteen.

Ministeriön tarkoitus on tuottaa helposti ymmärrettävää tietoa siitä, kuinka asiat muuttuvat tulevaisuudessa ja miten se vaikuttaa kansalaisten elämään sekä siitä, kuinka erilaisia järjestelmiä on mahdollista käyttää.

Helmikuun lehdessä oli myös Maomaolle äänensä antaneen Aoi Yuukin haastattelu.

Terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriö on tekemässä yhteistyössä The Apothecary Diariesin kanssa julisteita väärinkäytettyjen lääkkeiden hengenvaarallisuudesta ja siitä, kuinka sähköiset reseptit auttavat juuri oikean hoidon ja lääkityksen saamisessa.

Tämä ei ole kuitenkaan ainoa kerta, kun animehahmot ovat olleet lehdissä näkyvällä paikalla Japanissa ja ulkomailla. Esimerkiksi Spy x Familyn Anya ja Loid ovat olleet miesten Non-no-lehdessä, kun taas Jujutsu Kaisenin Megumi Fushiguro koristi naisten lifestyle-lehti An Anin kantta tammikuussa.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa