The Dangers in My Heartin toinen tuotantokausi saa ääninäyttelijävahvistuksia

Uusia ääninäyttelijöitä ovat Yuka Iguchi ja Reina Ueda.

29.11.2023 18:00

Norio Sakurain The Dangers in My Heartin animesovituksen toinen tuotantokausi julkaisi uusien hahmojen ääninäyttelijät. He ovat Yuka Iguchi ja Reina Ueda.

Yuka Iguchi tulee olemaan Kanna Andoun, päähenkilöparimme Kyotaro Ichikawan ja Anna Yamadan uuden luokkatoverin äänenä.

 

 

Reina Ueda ääninäyttelee Kannan ystävän, Yurine Hanzawan roolin.

The Dangers in My Heart palaa ruutuihin tammikuussa toisen tuotantokauden voimin.

Kyoutarou Ichikawa saattaa näyttää ujolta ja varautuneelta yläasteen opiskelijalta, mutta sydämessään hän on verenhimoinen tappaja. Hänen lopullinen toiveensa on nähdä luokkatoverinsa Anna Yamadan kauniit kasvot vääntyvän tuskasta ennen kuin hän päättää tämän elämän. Mutta tämä fantasia saattaa jäädä toteutumatta, kun Ichikawa alkaa nähdä Yamadasta aivan erilaisen puolen.

Usein kirjastosta turvaa hakeva Ichikawa törmää usein siellä Yamadaan. Näiden kohtaamisten aikana Ichikawa tajuaa, että hänen mallioppilaansa onkin todellisuudessa hajamielinen eikä koskaan ymmärrä tilanteenpäälle. Mitä enemmän he viettävät aikaa yhdessä sitä enemmän poika ei voi olla tuntematta paitsi kiintymystä tyttöä kohtaan myös halua suojella häntä hinnalla millä hyvänsä. Onko mahdollista, että tämä äkillinen muutos Ichikawan näkökulmassa voisi johtaa johonkin enempään?

Lähde: The Dangers in My Heartin viralliset kotisivut

Lisää luettavaa