The Dark History of the Reincarnated Villainess saa TV-animen

Kirjoittaja jälleensyntyy oman tarinansa pahiksena.

20.2.2024 12:00

Hakusensha uutisoi lauantaina, että Akiharu Toukan The Dark History of the Reincarnated Villainess (japaniksi Tensei Akujo no Kuro Rekishi) saa TV-animesovituksen.

Mangataiteilija kiitti lukijoita ja faneja sosiaalisessa mediassa sekä osoitti kiitostaan animen työskentelyryhmälle. Hän kertoi odottavansa sitä päivää, että pääsee katsomaan sarjan kaikkien kanssa.

Yen Press julkaisee romanttista komediasarjaa englanniksi ja kuvailee tarinaa seuraavalla tavalla:

Konoha Satoulla on synkkä menneisyys: hän on kirjoittanut yläasteella romanttista fantasiaseikkailua kreivin tytär Konoha Magnoliasta ja häntä rakastavista ritareista. Kun Konohan salaisuus on lähellä paljastua hänen äitinsä toimesta, sankaritar panikoi ja kuolee liikenneonnettomuudessa. Avatessaan silmänsä seuraavan kerran hän huomaa syntyneensä uudelleen tähän luomaansa maailmaan Iana Magnoliana, teoksensa kamalimpana pahiksena.

Touka aloitti mangan Hakusenshan LaLa-mangalehdessä elokuussa 2018. Digikappaleet mukaan lukien manga on myynyt yli 1,7 miljoonaa kappaletta.

The Dark History of the Reincarnated Villainess (japaniksi Tensei Akujo no Kuro Rekishi) mangan ensimmäisen osan kansikuva.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa