The Do-Over Damsel Conquers the Dragon Emperor alkaa lokakuussa

Anime perustuu Sarasa Nagasen ranobe-sarjaan.

13.6.2024 12:34
©Sarasa Nagase,Mitsuya Fuji/KADOKAWA/The Do-Over Damsel Conquers the Dragon Emperor -tuotantokomitea

Kadokawa on ilmoittanut, että Sarasa Nagasen The Do-Over Damsel Conquers the Dragon Emperor -ranoben animesovitus alkaa lokakuussa. Ilmoituksen lisäksi julkaistiin uusi mainoskuva ja traileri.

Animesovituksen tekee J.C. Staff ja ohjaajana on Kentarou Suzuki. Päänaishahmo Jill Cerveliä ääninäyttelee Shuu Uchida, ja päämieshahmo Hadis Teos Ravena kuullaan Kikunosuke Toya.

Cross Infinite World julkaisee sarjaa englanniksi ja kuvaa sitä näin:

Jill saa kuolemantuomion kihlatultaan, kruununprinssiltä. Mutta juuri ennen kuolemaansa hän siirtyy kuusi vuotta ajassa taaksepäin juhlaan, jossa heidän kihlauksensa varmistettiin. Välttääkseen tulevaisuuden tuomionsa Jill kosii välittömästi takanaan olevaa henkilöä, joka onkin keisari Hadis eli mies, josta tulee hänen suurin vihollisensa. Alkuun Jill yrittää perua kosinnan mutta tekee lopulta päätöksen elää elämänsä uudelleen vihollisen kanssa.

Nagase aloitti sarjan kirjoittamisen marraskuussa 2019 Shousetsuka ni Naro -nettisivulla. Sarjaa on julkaistu fyysisesti maaliskuusta 2020 lähtien toistaiseksi kuuden osan verran. Sarjasta on myös mangasovitus, jota piirtää Anko Yuzu.

Trailerin voi katsoa alta.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa