The Guy She Was Interested In Wasn’t a Guy at All tulossa englanniksi

Luvassa tyttöjen rakkautta musiikkia ja toisiaan kohtaan.

7.4.2024 16:48

Sumiko Arai paljasti 3.4.2024 X-tilillään (ent. Twitter), että hänen mangasarjansa Ki ni Natteru Hito ga Otoko Janakatta eli The Guy She Was Interested in Wasn’t a Guy at All on saamassa englanninkielisen julkaisun. Kyseessä on mangakan ensimmäinen englanninkielinen julkaisu.

Myös Denpa-kustantamo kertoi 15.3.2024 X-tilillään, että kyseinen sarja on lisensoitu englanniksi, mutta ei voinut vielä paljastaa lisenssin ostanutta kustantamoa laillisista syistä. ”Olkaa kärsivällisiä”, kustantamo neuvoi lukijoita.

The Guy She Was Interested in Wasn’t a Guy at All kertoo lukiota käyvästä Aya Ousawasta. Aya ihastuu paikallisen levykaupan komeaan myyjään, joka kuitenkin paljastuu tytöksi ja vieläpä Ayan luokkatoveriksi.

Alun perin Pixiv-taidesivustolla ilmestynyt tarina sai Japanissa fyysisen julkaisun Kadokawa-kustantamon toimesta vuonna 2023. Sarja voitti myös Kadokawan Next Manga Award -palkinnon nettisarjakuvien kategoriassa vuonna 2023. Japanissa sarjasta on tähän mennessä ilmestynyt kaksi pokkaria.

Lähde: ANN ja Denpan X-tili

Lisää luettavaa