The Legend of Heroes: Trails through Daybreakin julkaisupäivä kajastaa

Sankaraiden legendat jatkuvat tänä kesänä.

8.3.2024 17:00

Nihon Falcomin vuoropohjaisen Trails-roolipelisarjan yhdestoista osa, The Legend of Heroes: Trails through Daybreak, sai tiistaina lyhyen trailerin sekä julkaisupäivämäärän. Peli julkaistiin Japanissa jo syyskuussa 2021, joten englanninkielistä julkaisua on saatu odottaa. Faneille tämä ei ole mikään yllätys, sillä sarjan historia on tunnettu pitkistä odotusajoista lokalisaatioiden suhteen. Pelin jatko-osa on jo julkaistu Japanissa syksyllä 2022 nimellä Kuro no Kiseki 2: Crimson Sin.

NISA julkaisee englanninkielistä versiota ja kuvaa peliä näin:

Oikeuden ja kaaoksen välillä on uuden seikkailun alku. Seuraa spriggan Van Arkridea, kun hän kohtaa tapauksen, joka muuttaa niin Calvardin tasavallan kohtaloa kuin hänen omaansakin. Tuovatko varjoissa toimivan Almata-organisaation jäsenet maahan kaaosta vai pystyvätkö Van ja hänen ystävänsä pysäyttämään heidät?

The Legend of Heroes -sarja alkoi vuonna 1989 pelillä Dragon Slayer: The Legend of Heroes. Itse Trails-sarja alkoi vasta 2004 tämän pelisarjan sivu-osana, pelillä The Legend of Heroes: Trails in the Sky. Tästä lähti käyntiin ohjaaja Toshihiro Kondon moniosainen saaga, joka jatkuu tänäkin päivänä. Pelisarjassa on tähän asti 12 osaa, jotka kaikki tapahtuvat samalla Zemurian mantereella, mutta eri kaupungeissa ja valtioissa ja eri päähahmojen tähdittäminä. Pelisarjan osat ovat siis suuresti yhteydessä toisiinsa. Tämä poikkeaa esimerkiksi Dragon Quest -sarjasta, jossa jokainen peli on oma, erillinen tarinansa, jonka ymmärtämiseen ei tarvita aikaisempia pelejä. Uusin Trails-peli aloittaa uuden tarinan Calvardin tasavallassa, joka on pelaajille uusi lokaatio.

Trails-sarjasta on olemassa kaksi eri animesovitusta. Ensimmäinen on kahden 40-minuuttisen jakson pituinen The Legend of Heroes: Trails in the Sky: The Animation, joka kertoo lyhennettynä Trails in the Sky SC:n juonen. Toinen on 12-jaksoinen The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War, joka kertoo sotatapahtumista pelien Trails of Cold Steel II ja Trails of Cold Steel III välillä.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak julkaistaan 5.7.2024 PC:lle, Playstation 4:lle, Playstation 5:lle ja Nintendo Switchille. Julkaisupäivätrailerin voi katsoa alta.

Lähde: Trails Through Daybreak -nettisivut

Lisää luettavaa