Torstain retrohtavat animevinkit: Monster ja Hajime no Ippo

Nyrkkeilysankarin matkan alkutaival ja rikosvyyhtiä ratkova neurokirurgi löytyy nyt kokonaisuudessaan Netflixistä.

2.2.2023 15:21

Striimipalvelu Netflix on palvellut animen ystäviä, sillä sinne on saapunut viime vuoden ja tämän alkuvuoden aikana yksi, jos toinenkin 2000-luvulla animeharrastustaan aloittaneelle tuttu anime. Sukupuolirajoja rikkova koulukomedia Ouran High School Host Club, romanttisen tulinen tunteiden matka Toradora, sekä synkän fantasian kulmakivi Berserk ovat muun muassa löytäneet tiensä Netflixiin.

Näiden lisäksi erityisen noston ansaitsevat kaksi pitkää teosta: George Morikawan mangaan perustuva nyrkkeilyanime Hajime no Ippo ja Naoki Urasawan mangaan perustuva rikossarja Monster.

Hajime no Ippo kertoo Ippo Makunouchista, kiusatusta koulupojasta, joka päätyy murjottuna olemisen seurauksena löytämään itsensä ja voimansa paikallisen nyrkkeilysalin kautta nyrkkeilyn rankasta maailmasta aina kohdaten toistaan hurjempia vastustajia. Animesovitus tuli ulos vuosina 2000-2002. Sarjan ensimmäiseltä kaudelta löytyy 76 jaksoa, joten katsottavaa varmasti on riittämiin! Animesovituksen jatkokausien tulosta Netflixiin ei ole tietoa.

Monster on trilleri neurokirurgista, joka alkaa ratkoa synkkää rikosvyyhtiä, jonka osallisena on potilas, jonka elämän tämä aikanaan pelasti. Tässä Naoki Urasawan mangaan perustuvassa sarjassa on 74 jaksoa. Animesovitus tuli ulos vuosina 2004 ja 2005.

Nämä kaikki mainitut teokset löytyvät Netflixin englanninkieliseltä puolelta, eli jos vaihdat oman Netflix-profiilisi käyttöliittymäkielen englanniksi, saat anime-tarjonnan aiempaa laajemmaksi. Et tarvitse mitään VPN-palveluita – pelkkä käyttöiittymäkielen vaihto riittää.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa