Treenaa itsesi kuntoon Demon Slayer -älykellolla!

Kellovalmistaja Garrack haluaa laittaa animefanit kuntoon.

14.6.2024 13:59

Nyt on mielenkiintoinen animeoheistuote keksitty: Demon Slayer -teemainen älykello, jonka on valmistanut kellovalmistaja Garrack. Asiasta uutisoitiin huhtikuun 17. päivä Kimetsu no Yaiba Goods -nimisellä X-tilillä. Kellojen ennakkotilaus alkoi huhtikuun 24. päivä ja myynti aloitettiin 13. toukokuuta.

Garrackin verkkosivut kertovat älykellojen olevan Tanjiroun sekä Nezukon vaatetusten väreissä. Niissä on myös lähdemateriaalin teemaan sopivat sovellukset. Tanjirou-kellon mukana tulee Total Concentration ja Hashira Training -sovellukset, joissa opitaan sekä hengitystekniikoita että treenaamaan kuin Hashira konsanaan. Nezuko-kellon ohjelmat taas keskittyvät enemmän unen laatuun ja sen tarkkailemiseen. Siinä on myös herätystoiminto. Molemmissa kelloissa on analogisen kellotaulun näköinen ulkoasu, sääntarkkailusovellus, sykemittari sekä askelmittari. Kellojen sovellukset pyörivät Huawein Heal -sovelluksen kautta.

Parasta kelloissa on se, että ne toimivat sekä Android- että IOS-käyttöjärjestelmillä. Akun kesto on 14 päivää, minkä lisäksi ne seuraavat elintoimintoja ympäri vuorokauden ja niissä on 100 erilaista treeniohjelmaa.

Hintaa kelloilla on noin 209 euroa, eli mistään halvasta rantarolexista ei ole kyse.

Lähde: kellovalmistaja Garrackin nettisivut

Lisää luettavaa