Turreja ja tyttöjä: Seven Seas -kustantamon uudet lisenssit

Lisenssi-ilmoituksen ohessa kustantamo lupasi myös erikoispainoksen suositusta danmei-sarjasta.

2.6.2024 13:13

Seven Seas Entertainment -kustantamo tiedotti 29.5.2024 sosiaalisessa mediassaan hankkimastaan viidestä uudesta lisenssistä. Kolme mangaa ja yksi ranobe tullaan julkaisemaan sekä fyysisinä että digitalisina painoksina.

Uusien lisenssien lisäksi kustantamo ilmoitti, että se tulee julkaisemaan kovakantisen painoksen Mo Xiang Tong Xiun kirjoittamasta danmei-romaanisarjasta Heaven Official’s Blessing: Tian Guan Ci Fu. Deluxe-painoksen ensimmäinen osa ilmestyy 15.10.2024.

The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You: Secret Love Story (Rikoto Nakamura, Yukiko Nozawa ja Hamubane)

100 Girlfriends -mangaan perustuva ranobe, joka kertoo yhteensä yhdeksän tarinaa Rentaro Aijosta ja hänen sadasta tyttöystävästään.

Julkaistaan marraskuussa.

A Suitable Fetish (Shin Kawamura)

Toimistoromanssi, joka julkaistaan Steamship-osastolla. Päällisin puolin Miu Sakuramori vaikuttaa sovinnaiselta toimistoneidiltä, mutta ulkokuoren alla kytee yllättäviä haluja. Yhdessä yhtä lailla säädyllisen myyntipäällikkö Shiro Takedan kanssa Miu ryhtyy kuumaan ja intiimiin suhteeseen.

Julkaistaan lokakuussa.

Home Sweet Home (Minami Mizuno)

Moemin oli tarkoitus muuttaa asumaan yhteen isänsä pomon tyttären kanssa, mutta ”tytär” paljastuukin koulun suosituimmaksi pojaksi. Miten kaksikon yhteiselo tulee onnistumaan?

Julkaistaan tammikuussa 2025.

The Lady Knight and the Beast-Eared Child (Taboengine)

Hirviöntappaja-Olivia on vältellyt oppilaan ottamista, mutta kun hän pelastaa Noahin, hän ei voi vain hylätä tätä. Kun Olivia opettaa Noahia taistelemaan, poika opettaa Oliviaa nauttimaan elämän pienistä asioista.

Julkaistaan lokakuussa.

My Boyfriend is a Dog (Kadiro)

Yrmeästä naamastaan huolimatta Kentarou on rakastava kumppani poikaystävälleen Inukaille. Yhdessä ystäväpariskuntansa Shimadan ja Nekomiyan kanssa kaksikko viettää kaikin puolin pörröistä elämää.

Julkaistaan lokakuussa.

Lähde: Seven Seas Entertainment X-tili (ent. Twitter)

Lisää luettavaa