Twilight Out of Focus -animen promojuliste ja ääninäyttelijät julki

Myös animen tarkempi ilmestymisajankohta selvisi.

21.3.2024 14:06

Jyanomen Twilight Out of Focus -BL-mangan tulevasta animesovituksesta on kerrottu lisää tietoa. TV-anime sai ensimmäisen promojulisteen sekä ääninäyttelijäjulkistukset. Tärkeimmissä rooleissa jatkavat sarjaan perustuvista kuunnelma-CD:istä tutut ääninäyttelijät:

  • Hisashi Ootomo: Yuuma Uchida
  • Mao Tsuchiya: Yoshitsugu Matsuoka
  • Jin Kikuchihara: Shin Furukawa
  • Giichi Ichikawa: Masatomo Nakazawa
  • Rei Inaba: Takuya Eguchi
  • Shion Yoshino: Souma Saitou

Myös animen tarkempi julkaisuajankohta julkistettiin: sarjan on määrä alkaa heinäkuussa. Kyseessä on kuluvan vuoden toinen BL-animesarjasovitus Studio DEENiltä, sillä studion Tadaima, Okaeri -sarja alkaa huhtikuussa.

Twilight Out of Focus kertoo leffaharrastaja Maosta ja hänen rettelöitsijän maineessa olevasta huonetoveristaan Hisashista. Hisashi on homo ja seurustelusuhteessa, joten lukiopojat lupaavat toisilleen kolme asiaa, jotta huoneen jakaminen sujuu ongelmitta. Ensimmäiseksi, Mao ei kerro kenellekään Hisashin homoudesta ja poikaystävästä; toiseksi, Hisashi ei kiinnostu Maosta romanttisessa mielessä; ja kolmanneksi, kummankin on kunnioitettava toisen niin sanottua ”yksityistä aikaa”.

Jyanome aloitti Twilight Out of Focusin Kodanshan digitaalisessa Honey Milk -BL-lehdessä vuonna 2019. Se julkaistiin kokoomapokkarina myöhemmin samana vuonna. Sittemmin manga on jatkunut useiden eri jatko- ja lisätarinoiden muodossa. Kaiken kaikkiaan sarjaa on ilmestynyt viisi kokoomapokkaria. Englanniksi mangaa julkaisee Kodansha USA.

Lähde: Chill-Chill

Lisää luettavaa