Übel Blatt saa TV-animesovituksen

Musta terä viuhahtaa kohti televisiota.

25.2.2024 15:08

Lauantaina 24. helmikuuta huhuille saatiin vahvistus: Etorouji Shionon synkkä fantasiamanga Übel Blatt saa TV-animesovituksen. Sitä, milloin sarja alkaa, ei ole vielä kerrottu.

TV-animesovituksesta alkoi liikkua huhuja ensi kertaa tammikuun lopussa, kun mangan maaliskuussa alkavasta jatko-osasta Übel Blatt II: The Knights of the Deceased Kingistä (japaniksi Shiseru Ou no Kishidan) uutisoitiin ensi kertaa.

Pony Canyon kuvailee sarjaa seuraavasti:

Huhuja liikkuu ympäri maan: kun mustan miekan kantaja ottaa teränsä esiin, kaikki sen tielle eksyvät tulevat kuolemaan. Köinzell, mystinen nuori poika, joka kantaa miekkaa, viuhuttaa sitä uskomattomalla taidolla, mutta voiko hän olla verentäyteisten huhujen takana? Kun hänen perässään on neljä vahvaa kuolleeksi luultua petturisoturia, joutuvat nuoren miekkamiehen taidot todelliseen testiin. Taistelun lopussa vain karmaiseva totuus Köinzellin tehtävästä seisoo hänen vihollistensa kuolleiden ruumiiden yllä.

Shiono aloitti Übel Blattin piirtämisen vuonna 2004 ja päätti sarjan kesäkuussa 2019. Manga sai sivutarinasarjan nimeltä Übel Blatt Gaiden vuonna 2011. Englanniksi sarjan on julkaissut Yen Press.

Lähde: Animen viralliset nettisivut

Lisää luettavaa