Universal Studios Japan -teemapuisto ryhtyy yhteistyöhön Chainsaw Manin kanssa

Toistaiseksi tuntemattomasta elämyksestä pääsee nauttimaan syksyllä.

26.6.2024 09:04
TM & © Universal Studios. Kaikki oikeudet pidätetään. © Tatsuki Fujimoto / Shueisha / MAPPA

Japanin Osakassa sijaitseva Universal Studios Japan on ilmoittanut kotisivuillaan uudesta yhteistyöstä Tatsuki Fujimoton Chainsaw Man -mangan ja siihen pohjautuvan Mappa-studion tuottaman animen kanssa. Teemapuisto lupaa syksyllä alkavan yhteistyön olevan immersiivinen kokemus, joka vaikuttaa koko kehoon. 19. kesäkuuta julkaistussa lehdistötiedoitteessa yhteistyötä kuvaillaan seuraavin sanakääntein:

Ensimmäisestä yhteistyöstä Universal Studios Japanin ja TV-anime Chainsaw Manin välillä on päätetty! Synkän ja kaoottisen teoksen maailma, jossa radikaalit ja yllättävät juonenkäänteet odottavat, herätetään henkiin päätä huimaavalla todentuntuisuudella! Saatavilla vain rajoitetun ajan tänä syksynä.

Tarkempia tietoja ei ole vielä julistettu, mutta luvassa on todennäköisesti jonkinlainen sarjaan liittyvä laite tai kokemus. Huvipuistolla on esimerkiksi tällä hetkellä käynnissä yhteistyö Demon Slayerin kanssa, johon kuuluu virtuaalitodellisuus-elämys ”Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba XR Ride — Race to Swordsmith Village” sekä pysyvän ”Hollywood Dream – The Ride” -nimisen vuoristoradan valtaava erityinen teemakokonaisuus.

Lähde: Universal Studios Japan

Lisää luettavaa