Uudella pupupelillä on yhteys sekä Gen Urobuchiin että Yakuzaan

Ei ole pupua pehmeisiin poskiin katsominen.

10.6.2024 10:45

Netease Games on julkaissut Rusty Rabbit -pelilleen uuden trailerin, joka esittelee pelin tarinaa ja hahmoja japaninkielisine ääninäyttelijöineen.

Sivuttaisvierittävän 2.5D-pelin tarinassa jänikset asuttavat ihmisten hylkäämää maapalloa. Päähenkilö Stamp viettää aikaansa keräten metalliromua ja hääräillen erinäisten koneiden parissa. Sattuman kautta hän päätyy löytämään kummallisen, tiedon tallentamiseen käytettävän D-TAM-terminaalin. Sen sisältämän tiedon kautta hän pääsee kadonneen tyttärensä jäljille, ja niin on pehmoposkinen seikkailu valmis alkamaan.

Stamp-jänistä esittää Takaya Kuroda, jonka tunnetaan muun muassa Like a Dragon -pelisarjan (aiemmin nimellä Yakuza) Kazuma Kiryuuna. Muissa rooleissa kuullaan trailerin mukaan Fairouz Ai, Shou Hayami, Yuu Kobayashi, Shoutarou Morikubo, Kujira ja Akari Kitou.

Pelin käsikirjoituksesta vastaa Gen Urobuchi, jonka käsialaa ovat muun muassa Puella Magi Madoka Magica ja Psycho Pass -animet sekä Fate/Zero-kevytromaani.

Netease Games kehittää peliä yhteistyössä Nitroplus-studion kanssa. Rusty Rabbit julkaistaan kansainvälisesti 24. syyskuuta Playstation 5:lle ja PC:lle.

Lähde: Netease Gamesin Youtube-kanava

Lisää luettavaa