Uudelleenlaskuksi meni! My Hero Academian suosikkihahmoäänestys julkaistiin virheellisenä

Sarjan suosituimman hahmon tittelistä taisteltiin yhdeksännen kerran.

15.4.2024 12:27

Weekly Shounen Jump -lehti on perinteisesti järjestänyt monille suosituimmille sarjoilleen äänestyksiä, joissa lukijat voivat valita suosikkihahmonsa. Hahmojen julkinen nokkimisjärjestys kiinnostaa faneja aina, ja usein äänestyksillä on myös suoraa vaikutusta siihen, kuka hahmoista saa enemmän ruutuaikaa tai oheistuotteita.

My Hero Academian yhdeksäs suosikkihahmoäänestys tuli vastikään päätökseensä Japanissa ja lopputulos julkaistiin 8. huhtikuuta ilmestyneessä Weekly Shounen Jump -lehdessä.
Samana päivänä sarjan virallisella japaninkielisellä X-tilillä kuitenkin ilmoitettiin, että tulokset ovat todennäköisesti virheelliset. Ääntenlaskennassa on ilmennyt ongelmia, joiden vuoksi äänet tullaan laskemaan uudestaan. Lehti pahoitteli virheellisten tietojen julkaisemista muttei kertonut tarkemmin virheiden laajuutta tai sitä, milloin uudet tulokset julkistetaan.

My Hero Academian äänestyksessä oli mahdollista valita suosikkihahmonsa 30 vaihtoehdosta. Nyt julkaistu ja mahdollisesti virheellinen top 5 oli seuraava:

1. Katsuki Bakugo (23 441 ääntä)
2. Izuku Midoriya (18 488 ääntä)
3. Shoto Todoroki (13 478 ääntä)
4. Dabi (6 848 ääntä)
5. Hawks (5 755 ääntä)

Bakugon tämänhetkinen voittoasema ei varsinaisesti yllätä, sillä hahmo on voittanut hahmoäänestyksen jo kahdeksana vuonna peräkkäin. Myös päähenkilö Midoriya ja Todoroki ovat perinteisesti olleet osa top 3 -listaa. Nähtäväksi jää, ovatko ääntenlaskennan virheet niin suuria, että tämän pääkolmikon asema horjuisi.

Lähde: My Hero Academian X-tili

Lisää luettavaa