Uzumakin animeversio tulossa vihdoin tänä vuonna?

Junji Ito paljasti uutisen haastattelussa.

9.7.2024 08:52

The Japan Times julkaisi 29.6.2024 haastattelun kauhumangan nykymestarin Junji Iton kanssa. Haastattelussa käytiin läpi sekä Iton pitkää uraa ja töiden teemoja että Setagaya Literary Museumissa tällä hetkellä esillä olevaa Iton teosten näyttelyä.

Monia Iton faneja kiinnostaa ehkä erityisesti tieto siitä, että Uzumakiin perustuva minianimesarja on saamassa ensi-iltansa tänä vuonna. Haastattelussa Ito paljastaa, että ensimmäinen neljästä jaksosta on jo valmis ja ”vastaa hänen odotuksiaan”. Drive-studio toteuttaa sarjan yhdessä amerikkalaisen Adult Swim -ohjelmablokin oman studion Williams Streetin kanssa. Uzumaki-animesta ilmoitettiin yleisölle jo vuonna 2019, mutta sarjan ilmestyminen on lykkääntynyt muun muassa koronapandemian takia.

Iton mangoista aikaisemmin tehdyt animesovitukset ovat olleet yleisesti pettymyksiä, joten Uzumakilla on kovat odotukset. Pitkän tuotantoajan lisäksi kyseessä on myös Iton kenties ikonisin teos. Kauhufanit jäävät odottamaan, täyttyvätkö odotukset; varmaa joka tapauksessa on, että Spiraalin saapumiselta ei voi välttyä.

Lähde: The Japan Times

Lisää luettavaa