Viitosten tarina jatkuu! The Quintessential Quintuplets saa uuden animen, ranoben ja pelejä

Suositussa romanttisessa komediassa jännitettiin, kuka viidestä tytöstä on päähenkilön tuleva vaimo.

30.4.2024 13:17

Sunnuntaina Japanissa juhlittiin Negi Haruban The Quintessential Quintuplets (Gotoubun no Hanayome) -mangan animesovituksen viisivuotisjuhlaa. The Quintessential Quintuplets 5th Anniversary Event in Yokohama Arena -tapahtumassa julkistettiin useita uusia projekteja sarjan ympärille.

Sarjasta tullaan näkemään uusi anime, joka kertoo mangan ja animesarjan tapahtumien jälkeisestä häämatkasta. Animen tarinan kirjoittaa mangaka Haruba, mutta tuotantoyhtiötä, julkaisupäivämäärää tai muitakaan yksityiskohtia ei ole vielä julkaistu.

Tapahtumassa julkistettiin myös tuleva ranobe, jonka tarinan Haruba suunnittelee. Hajime Asano on kiinnitetty projektiin kirjoittajaksi. Ranobe tulee seuraamaan sisarjoukon arkea.

Pelattavaakin on tiedossa niin kortti- kuin konsolipelin muodossa. Bushiroad tuo tänä vuonna markkinoille uuden keräilykorttipelin nimeltä Gotoubun no Hanayome Card Game. Pelissä tulee näkymään mangasta tutun taiteen lisäksi uutta taidetta niin Harubalta kuin vierailevilta taiteilijoilta. Mages-yhtiön tuottama konsolipeli Gotoubun no Hanayome: Goto Pazu Story taas saa jatkoa Gotoubun no Hanayome: Goto Pazu Story 2nd -pelin muodossa. Peli julkaistaan Nintendo Switchille ja PlayStation 4:lle. Lisätietoa pelistä on luvattu antaa 27. toukokuuta.

Negi Haruban suosittua mangaa julkaistiin Kodanshan Weekly Shounen Magazine -lehdessä vuosina 2017–2020. Haaremisarjassa päähenkilö Fuutarou ryhtyy tuutoriksi viidelle keskenään hyvin erilaiselle sisarelle. Heti alussa käy ilmi, että tulevaisuudessa Fuutarou tulee menemään naimisiin yhden näistä kanssa, joten lukija saa jännittää 14 pokkarin verran, kuka tytöistä on tuleva vaimo.

Lähde: Animen nettisivut, ANN

Lisää luettavaa