VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream -animesovitus alkaa kesällä

Virtuaalitubettajan kömmähdyksestä tulee ilmiö.

20.3.2024 12:04

Viime vuoden tammikuussa julkistetun Nana Nanaton VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream -ranobesarjan animesovituksen julkaisuajankohta on tarkentunut. Sarjan on määrä alkaa heinäkuussa. Animesovituksen tuottaa animaatiostudio TNK.

VTuber Legend kertoo parikymppisestä virtuaalitubettaja Yuki Tanakasta (Ayane Sakura), jonka avatar on hienostuneen naisellinen ja puhtoinen Awayuki Kokorone. Eräänä päivänä Yuki unohtaa sulkea striimin, minkä myötä hänen todellinen luontonsa levottomia juttuja heittelevänä juoppona paljastuu koko maailmalle. Tämä ei kuitenkaan tuhoa hänen uraansa, päinvastoin – hänen laskussa ollut kanavansa lähtee ilmiömäiseen nousuun.

Nanato alkoi kirjoittamaan VTuber Legendiä alkuperäis- ja fanifiktion julkaisemiseen tarkoitetuille Hameln- ja Kakuyomu-julkaisualustoille vuonna 2020. Kadokawan tytäryhtiö Fujimi Shobo hankki oikeudet tarinaan vuonna 2021 ja alkoi julkaista ranobea printtinä Fujimi Fantasia Bunko -julkaisulinjan alla. Ranoben on kuvittanut Siokazunoko. Englanniksi sarjaa julkaisee J-Novel Club. VTuber Legend on sovitettu myös mangaksi, jota kuvittaa Roto Fujisaki.

Voit katsoa animen mainosvideon alta.

Lähde: Moca News

Lisää luettavaa