YATAGARASU-anime alkanut Japanissa

Fantasia-anime on tulossa myös Crunchyrolliin.

10.4.2024 13:43

Chisato Aben fantasiaromaanisarjaan perustuva animesarja YATAGARASU: The Raven Does Not Choose Its Master on alkanut pyöriä Japanissa 6.4.2024 lähtien.

YATAGARASU kertoo maailmasta, jossa elää suuria kolmijalkaisia variksia, jotka voivat muuttaa muotoaan ihmisiksi. Nuori Yatagarasu Yukiya saa yllättäen kutsun keisarilliseen hoviin ja joutuu keskelle hovin poliittisia kiemuroita.

Romaanisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2012, ja sarjasta on tähän mennessä ilmestynyt Japanissa kymmenen kirjaa ja kaksi sivutarinaa. Vuosien 2018 ja 2020 välillä julkaistiin romaaneihin pohjautuva ja Natsumi Matsuzakin kuvittama mangasarja A Raven for All Seasons, joka on julkaistu englanniksi Kodanshan K MANGA -palvelussa.  K MANGA ei kuitenkaan ole saatavilla Suomessa.

Animesarjan tuottaa Studio Pierrot ja ohjaajana toimii Yoshiaki Kyougoku. Mutsumi Tamura ääninäyttelee Yukiyaa ja Miyu Irino kuullaan prinssi Wakamiyan äänenä.

Japanilaisessa perinteessä Yatagarasu, suuri kolmijalkainen varis, toimii auringon jumalattaren Amaterasu-Oumikamin sanansaattajana. Japanin vanhimman nykypäivään säilyneen kirjan Kojikin mukaan Yatagarasu toimi legendaarisen ensimmäisen keisarin Jimmun oppaana.

Crunchyroll tulee striimaamaan YATAGARASU-animen kevään aikana, joskaan se ei ole vielä ilmoittanut tarkempaa ajankohtaa.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa