Yen Press julkaisee Detroit: Become Human -Tokyo Stories- -mangan englanniksi

QuanticDreamin suosittu androididraama muuntuu mangaksi.

31.3.2024 16:46

Heavy Rainista, Fahrenheit: Indigo Prophecysta ja Beyond: Two Soulsista tunnettu QuanticDream-pelistudio julkaisi vuonna 2018 PlayStation 4:lle ja myöhemmin PC:lle androideista kertovan scifidraamapelin Detroit: Become Human.

Kaikkien yllätykseksi se on muuntunut Kazami Sawatarin ja Moto Sumidan käsissä mangaksi, joka julkaistaan Yen Pressin toimesta myös englanniksi. Mangan nimi on Detroit: Become Human -Tokyo Stories- ja se kertoo hyvin samankaltaisen tarinan kuin lähdeteoksensa, mutta Yhdysvaltojen sijasta se sijoittuu lähitulevaisuuden Japaniin ja tarinan päähenkilöinä nähdään uudet androidit Seiji, Takumi ja androidi-idoli Reina.

Tarinan maailmassa ihmiset ovat huomattavasti vastaanottavaisempia androideja kohtaan Japanissa kuin Yhdysvalloissa. Osa androideista joutuu kuitenkin edelleen ihmisten negatiivisten tunteiden kohteiksi, ovathan he vieneet joidenkin ihmisten työt. Tämä saa yhden androidin kehittämään itselleen täysin oman vapaan tahdon ja tunteen, jolla hän voi alkaa ohjata maailmaa ja muita samanmielisiä androideja kohti vallankumousta.

Nähtäväksi jää, millaisen vastaanoton manga saa länsimaissa. Peli on ainakin yksi rakastetuimmista QuanticDreamin teoksista.

Lähde: Yen Press

Lisää luettavaa