Yen Press lisensoi vinon pinon mangaa ja ranobea

 

 

16.1.2023 22:24

Yen Press tiedotti perjantaina, että on lisensoinut englanniksi julkaistavaksi viisi mangaa, kolme ranobea sekä yhden kirjan. Uutuudet ilmestyvät kesän 2023 aikana.

Lisensointeihin kuuluvat muun muassa seuraavat teokset:

Makoto Shinkai: Suzume

Kirja

Makoto Shinkain Suzume-elokuvaan perustuva kirja. Tarina kertoo Suzume Iwatosta, joka asuu tätinsä kanssa hiljaisessa satamakaupungissa. Koulumatkalla hän törmää ovea etsivään nuorukaiseen ja seuraa tätä vuorilla sijaitseville raunioille. Raunioiden keskellä tököttää valkoinen ovi, jonka Suzume päätyy avaamaan kuin kohtalon pakottamana. Ympäri Japania alkaa ilmestyä ovia, jotka on suljettava katastrofin estämiseksi.

Ryosuke Hata (tarina), Manatsu Suzuki (taide): The Reformation of the World as Overseen by a Realist Demon King

Manga

Demonikuningas Astaroth syntyy uudelleen kaaoksen vallassa olevaan maahan, jonka hän päättää yhdistää alaisuuteensa. Astaroth on demonikuninkaista nuorin ja heikoin, mutta hän on valmis tekemään mitä tahansa saavuttaakseen voiton. Neuvokkuuden ja nokkelien taktiikoiden avulla hän muuttaa jokaisen alamaisensa kohtalon.

Ghost Mikawa (tarina), necömi (taide): Looks Are All You Need

Ranobe

Ryouranin lukio on yksityinen taideakatemia, jonne eri alojen nerot tanssin taitajista muotiguruihin kerääntyvät. Todellisuudessa avain oppilaan menestykseen ei ole lahjakkuus, vaan kaunis ulkonäkö. Shika Ikebukuro on eristäytynyt yhteiskunnasta eikä pysty mihinkään ilman isoveljeään. Maskinsa takana Shika on kuitenkin internet-sensaatio VSINGER. Hänen äänensä on omaa luokkaansa, mutta riittääkö sekään ylittämään Ryouranin koulun sosiaalista hierarkiaa?

Lähde: ANN, Yen Pressin Twitter

Lisää luettavaa