Yoasobin Idol-hittitunnarin seuraaja on tiedossa

Oshi no ko -animen toinen tuotantokausi sai uuden trailerin.

27.5.2024 09:12

Aka Akasakan ja Mengo Yokoyarin Oshi no komangaan perustuvan animesovituksen toinen kausi sai uuden trailerin sekä tiedot uusista ääninäyttelijöistä ja uuden tunnaribiisin esittäjästä. 

Ensimmäisen kauden hitiksi nousseen Idol-tunnarin suuria saappaita pääsee täyttämään yhtye GEMN biisillään Fatale. GEMN on artistina kovin tuntematon eikä lisätietoa löydy kovinkaan paljoa, joskin yhtyeen viralliset verkkosivut avautuivat tänään. Doga Kobo -studion tuottaman animen toisen kauden uusimmat ääninäyttelijäkiinnitykset ovat todellinen konkari Daisuke Ono sekä Ayane Sakura.

Voit kuunnella maistiaisen Fatale-tunnarista animen uusimmasta trailerista alta:

Oshi no ko -animen ensimmäinen kausi oli 11 jaksoa pitkä, ja se kesti viime vuoden huhtikuusta kesäkuuhun. Toisen kauden ensimmäinen jakso tulee ulos 3. heinäkuuta, mutta suomalaisille faneille ikävästi toinen kausi saapuu Hidive-striimauspalveluun. Tämä tarkoittaa, että ainakaan nykyisillä tiedoilla ei toista kautta voi katsoa Suomessa minkään palvelun kautta.

Alla näet toisen kauden uuden promokuvan, jossa näkyy vilaus uuden kauden keskiössä olevasta Tokyo Blade -näytelmästä.

Mangasarjasta on myös viritteillä näytelty elokuva- sekä sarjasovitus. Elokuva on tulossa Toei studion toimesta kun taas sarjan striimaa maailmanlaajuisesti yksinoikeudella Amazon Prime Video talvella 2024.

Lähde: Anime News Network

Lisää luettavaa