Yön kutsu kuuluu taas: Call of the Night saa toisen kauden

Vampyyreiden yö ei ole ohi.

17.3.2024 17:13

Maanantaina pidetyssä Fuji TV:n tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin, että Kotoyaman kirjoittama ja piirtämä manga Call of the Night on saamassa toisen animekauden. Tämän ilmoituksen yhteydessä julkaistiin traileri ja uusi mainosvisuaali. Vampyyrisarjan ensimmäinen kausi nähtiin kesällä 2022. Animen teki studio Lidenfilms Tomoyuki Itamuran ohjauksen johdolla.

Sentai Filmworks suoratoistaa Call of the Nightia Hidive-palvelussa ja kuvaa sarjaa näin:

Unettomuutta ja vaellushalua kärsivä Ko Yamori löytää itsensä joka yö kuunvalaistuilta kaduilta etsimässä jotain, mitä hän ei osaa nimetä. Tätä öistä rituaalia täyttää turha itsetutkistelu, kunnes hän tapaa Nazunan, joka saattaa olla vampyyri. Kon uusi ystävä voi tarjota hänellä pimeitä lahjoja ja vampyyrin kuolemattomuutta, mutta hänen täytyy täyttää eräät vaatimukset, ennen kuin voi maistaa vampyyrina oloa. Kon tuleekin selvittää, kuinka pitkälle hän voi mennä täyttääkseen himonsa, ennen kuin voi seurata yön kutsua.

VIZ Media julkaisee mangaa englanniksi, ja viidestoista osa julkaistiin tässä kuussa. Japanissa kahdeskymmenes ja viimeinen osa julkaistaan myös tämän kuun aikana.

Toisen kauden ilmoitustrailerin voi katsoa alta.

Lähde: Fuji TV:n tiedotustilaisuus

Lisää luettavaa