Yoshihiro Takahashi saapuu Suomeen!

Suuren suosion saanut Ginga-sarjan luoja on tulossa vierailulle Suomeen syyskuussa.

26.8.2023 16:00

Yokoten mangamuseo järjestää maineikkaan Hopeanuoli-mangakan vierailun Suomeen. Vierailu tapahtuu 15.-18.9. Helsingin kauppakeskus Kampissa, jossa tekijä jakaa nimikirjoituksia neljän päivän ajan.

Taiteilijan nimikirjoitus tehdään erikseen teetetylle nimikirjoituslevylle, jonka voi ostaa 4. kerroksessa sijaitsevasta MUJI-liikkeestä ennen signeerausjonotusta. Jokaiselle päivälle on luotu oma Takahashin taidetta sisältävä levy, joita on tarjolla rajoitettu määrä.

Nimikirjoitustapahtuman lisäksi MUJIssa järjestetään samaan aikaan myös Takahashin töitä sisältävä näyttely ja myynnissä on Ginga-erikoistuotteita.

Ilmoittautuminen nimikirjoituksille tapahtuu etukäteen ja signeeraus edellyttää erikseen painetun nimikirjoituslevyn ostamista paikan päältä. Yhdelle päivälle otetaan vastaan vain yksi ilmoittautuminen henkilöä kohden. Levyn ostettuaan voi asettua järjestykseen Kampin keskuksen E-tasolle järjestettävään signeerauspaikkaan.

Tarkemman ajan nimikirjoituksille näet ilmoittautumislomakkeesta.
Tapahtuman yleinen aikataulu:

pe 15.9. (klo 11:00 – 19:00)
la 16.9. (klo 11:00 – 18:00)
su 17.9. (klo 13:00 – 17:00)
ma 18.9. (klo 11:00 – 19:00)

Paikkoja on rajoitetusti itse nimikirjoitustilaisuudessa. Mikäli olet kiinnostunut, voit tutustua aiheeseen tästä linkistä, joka vie Sangatsu Mangan sivuille, mistä löydät myös ilmoittautumislomakkeen:

Yoshihiro Takahashin vierailu

Lähde: Sangatsu Manga

Lisää luettavaa