Yukinobu Tatsun Dandadan saa TV-animen

Science SARU tuottaa animen vuonna 2024.

28.11.2023 18:00

Comic Natalie uutisoi, että MBS:n YouTube-kanavalle on ilmaantunut video, jossa mainostetaan vuonna 2024 tulevaa Yukinobu Tatsun Dandadan-animea. Paranormaaleihin ilmiöihin ja romanttiseen komediaan keskittyvä Dandadan perustuu samannimiseen mangaan.

Animesovituksen ohjaamisesta on vastuussa Tatami Time Machine Bluesin assistenttiohjaajana tunnettu Fuuga Yamashiro. Studiona toimii vastikään Scott Pilgrim Takes Offin tuottanut Science SARU, käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja taas on Hiroshi Seko. Musiikista vastaa säveltäjä kensuke USHIO, jonka säveliä on kuultu muun muassa Devilman Crybabyssa ja Chainsaw Manissa. Naoyuki Onda toimii hahmosuunnittelijana ja Yoshimichi Kameda suunnittelee avaruusoliot ja yliluonnolliset möröt.

Viz Media julkaisee mangaa englanniksi fyysisinä pokkareina ja Manga Plus -palvelussaan. He kuvailevat sarjaa seuraavalla tavalla:

Nörtin pitää taistella voimakkaita henkiä ja avaruusolioita vastaan, jotka ovat hänen “perhekalleutensa” perässä, joten ketkä olisivat parempia taistelutovereita kuin hänen ihastuksensa ja isovanhempansa henki?

Momo Ayase ja Okarun ovat uskomustensa kanssa vastakkaisilla puolilla. Heidän yhteinen tehtävänsä vakuuttaa toisensa uskomuksistaan johdattaa heidät salaihastusten ja paranormaalien taisteluiden maailmaan.

Momo Ayase aloittaa omalaatuisen kaverisuhteen koulunsa UFO-fanaatikon kanssa, jonka hän nimeää Okaruniksi, sillä Okarunin oikeaa nimeä ei voi lausua ääneen. Momo uskoo henkimaailmaan ja pitää avaruusolioita hölynpölynä ja Okarun on päinvastaista maata. Todistaakseen toisilleen uskomuksensa, lähettävät he toisensa UFO-alueelle ja kirottuun tunneliin. Tästä seuraa romanttinen tarina nuoresta lemmestä sekä oudon himokkaista avaruusolioista ja haamuista.

Mangaa julkaistaan Shueishan Shonen Jump+ -palvelussa. Kahdestoista pokkari ilmestyy joulukuun 4. päivä.

Lisätietoa sarjasta tullaan saamaan 16. joulukuuta Jump Festa 2024 -tapahtuman aikana.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa