Nyt teattereissa! Viisi syytä katsoa Spy x Family Code: White

Elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 26.4.2024.

6.5.2024 15:12

Anime-elokuva Spy x Family Code: White pyörii nyt Finnkinon elokuvateattereissa. Seikkailukomedia on jatkoa Spy x Family -animesarjalle, jota on julkaistu tähän mennessä kaksi kautta vuosina 2022 ja 2023. Anime perustuu Tatsuya Endon samannimiseen mangaan.

Toinen on vakooja. Toinen on salamurhaaja. Yhdessä Loid ja Yor pitävät kaksoiselämänsä omana tietonaan ja teeskentelevät olevansa täydellinen perhe. Heidän adoptiotyttärensä Anya, telepaatti, tietää kuitenkin molempien jännittävät salaisuudet heidän tietämättään. Samalla kun Loid yrittää viedä perheensä viikonlopuksi talvilomalle, hänen yrityksensä edistyä nykyisessä tehtävässään Operaatio Strix:ssä osoittautuu vaikeaksi, kun Anya joutuu erehdyksessä mukaan ja käynnistää tapahtumia, jotka uhkaavat maailmanrauhaa!

Mikäli synopsis ei jostain syystä vakuuttanut, tässä vielä viisi syytä käydä katsomassa huijariperheen kommelluksia teatterissa! Lista ei sisällä juonipaljastuksia.

1. Tarinalle annetaan tarpeeksi aikaa – On luksusta päästä katsomaan kokonainen juonikaari valkokankaalta ilman keskeytyksiä.
2. HuumoriSpy x Family ei edes yritä olla realistinen vaan pilailee omalla epäuskottavuudellaan, ja monet vitsit ja juonenkäänteet ovat mahdollisia juuri siksi.
3. Ilottelu erilaisilla animaatiotyyleillä – Väriä ja toimintaa ei elokuvasta puutu.
4. Söpöys – Eikä tämä koske vain kaikkien rakastamaa Anyaa, vaan muutkin hahmot pääsevät esittelemään parhaita puoliaan.
5. Elokuva takaa hyvän mielen – Vaikka panokset ovat korkealla, pohjavire on kevyt ja mukana on paljon mieltä lämmittäviä kohtauksia.

Kokopitkä arvostelu Code: Whitesta julkaistaan seuraavassa Anime-lehdessä nro 137.

Lähde: Finnkino

Lisää luettavaa