A Condition Called Love -anime on saanut trailerin ja viralliset kappalevalinnat

Valmistaudu uuteen romanssiin, joka saa perhosia pyörimään vatsassa.

14.3.2024 14:21

Megumi Morinon A Condition Called Loven (japaniksi Hanamoi-kun to Koi no Yamai) animesovitus alkaa huhtikuun neljäs päivä.

Hotaru on 16-vuotias lukion ensimmäisen vuoden opiskelija, jota kiinnostaa enemmän perheen ja ystävien kanssa eläminen kuin rakkaus. Kun hän näkee koulukaverinsa Hanamoin istumassa lumessa sotkuisen eron jälkeen, hänen viisarinsa ei värähdä pojan suuntaan, mutta kun Hanamoi pyytää Hotarua ulos seuraavana päivänä, Hotaru tuntee, että hänen elämänsä voisi muuttua suurestikin tämän myötä.

Aloituskappaleena kuullaan alla olevassa japanilaisessa trailerissa esillä olevan Sexy Zone -yhtyeen uuden kappaleen Kimi no Sei. 2011 aloittanut neljän hengen poikabändi on kommentoinut olevansa iloisia kappalevalinnasta, joka on sydämenlyöntejä nostattava ja lämmin ja sopii näin ollen hyvin yhteen tarinan kanssa. Lopetuskappaleena toimii taas Miina Okaben esittämä Every Second (japaninkielinen versio). Okabe on Kööpenhaminassa asuva laulaja ja lauluntekijä, jolla on tanskalainen isä ja japanilainen äiti. Every Second on kirjoitettu tunteella ja pohjautuu Okaben omiin kokemuksiin tulevaisuuden huolista.

Morino aloitti mangan julkaisun Kodanshan Monthly Dessert -lehdessä joulukuussa 2017 ja sitä on julkaistu jo 14 osan verran. Manga on myynyt yli 3,8 miljoonaa kappaletta ja se on voittanut parhaan shoujo-mangan palkinnon Kodanshan 45. Manga Awards -gaalassa vuonna 2021.

Astu romantiikan maailmaan alla olevan japaninkielisen trailerin avulla:

Crunchyrollin traileri englanninkielisillä tekstityksillä:

Lähde: Animen viralliset nettisivut

Lisää luettavaa