Blue Lock -Episode Nagi- -elokuvan englanninkielinen julkaisu varmistui

Ensi-ilta koittaa Pohjois-Amerikassa 28. kesäkuuta.

13.4.2024 11:49
©Muneyuki Kaneshiro, Kota Sannomiya, Yusuke Nomura, Kodansha/Blue Lock -elokuvan tuotantokomitea

Crunchyroll on varmistanut tulevan Blue Lock -Episode Nagi- -elokuvan saapuvan kansainvälisille markkinoille. Pohjois-Amerikan lisäksi elokuva tullaan näkemään Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Keski-Idässä ja Afrikassa. Pohjois-Amerikan ensi-ilta on 28. kesäkuuta ja muiden markkinoiden ensi-illat ilmoitetaan myöhemmin. Elokuva tullaan julkaisemaan sekä japaniksi englanninkielisillä tekstityksillä että englannin kielellä dubattuna. Japanissa elokuvan ensi-ilta on 19. huhtikuuta.

Crunchyroll kuvaa elokuvaa näin.

”Pitkästyttävää.” Tämä on toisen vuoden lukiolaisen Nagi Seishiron suosikkilausahdus hänen eläessään tylsää elämäänsä. Sitten Mikage Reo, maailmanmestaruudesta haaveileva luokkakaveri, löytää Nagin salaisen taidon ja inspiroi häntä käyttämään mahtavaa kykyään jalkapalloon. Eräänä päivänä hän saa kutsun salaperäiseen Blue Lock -projektiin. Siellä häntä odottavat kohtaamiset maan parhaiden hyökkääjien kanssa. Jaettu unelma Reon kanssa vie ihmelapsi-Nagin täysin uuteen maailmaan.

Ihmelapsen voi muokata vain jos hänet löydetään… Nyt hyökkääjä Nagi Seishiron ihmeellinen kyky ja persoona järisyttää jalkapallon maailmaa.

Uuden trailerin voi katsoa alta.

Lähde: Crunchyroll

Lisää luettavaa