Blue Periodista tulee näytelty elokuva

Taideopiskelijoiden tuntoihin sukeltava manga ja anime saa elokuvaversion elokuussa.

5.4.2024 13:27

Tsubasa Yamaguchin manga Blue Period (2017–) saa näytellyn elokuva-adaptaation elokuussa 2024. Tarina seuraa nuorten taiteilijoiden pyrkimyksiä suoriutua arvostetun taideyliopiston pääsykokeista ja keskittyy erityisesti päähenkilöpoika Yatoran haasteisiin tulla paremmaksi piirtäjäksi.

Yatoran rooliin on kiinnitetty näyttelijä Gordon Maeda (Tokyo Revengers). Yatoran innoittajana ja kilpailijana toimivaa Ryuji Ayukawaa näyttelee Fumiya Takahashi (Fermat’s Cuisine). Myös Yuka-chanina tunnettu hahmo kipuilee tarinassa taidesuhteensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa ja pukeutuu feminiinisiin vaatteisiin, joten Takahashilla on edessään vaativa roolityö. Setasuke Takahashina nähdään Rihito Itagaki (Fermat’s Cuisine) ja Maru Morina Hiyori Sakurada (Our Secret Diary). Elokuvan ohjaa Kentaro Hagiwara (Tokyo Ghoul) ja käsikirjoittaa myös animen parissa työskennellyt Reiko Yoshida. Tuotannosta vastaa Warner Bros Japan.

Blue Period on aikaisemmin herännyt henkiin Seven Arcsin tuottamana animesarjana vuonna 2021. 12-jaksoinen sarja on katsottavissa myös Suomen Netflixissä.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa