Comic Con Finland järjestetään ensi vuonna uudessa sijainnissa

Tapahtuma siirtyy Tampereelta Helsingin Messukeskukseen.

27.6.2024 11:11

Suomen ensimmäinen Heroes Comic Con järjestettiin Tampereella 10.–12. toukokuuta 2024. Nyt tapahtumaa järjestävä Easyfairs on ilmoittanut suunnitelmistaan jatkon suhteen. Tapahtuma tekee paluun 9.–11. toukokuuta 2025 isommissa tiloissa Helsingin Messukeskuksessa. Tuottaja Ida Kuningas kommentoi päätöstä siirtää tapahtuma Helsinkiin seuraavasti:

Comic Con -tapahtuman lanseeraus Tampereella ylitti kaikki odotukset. Ensi vuonna tulemme järjestämään tapahtuman Helsingin Messukeskuksessa, jonka tilat vastaavat paremmin suurtapahtuman tarpeita. Uskommekin, että pystymme Helsingissä tarjoamaan entistä paremman tapahtumakokemuksen tapahtumakävijöille.

Comic Con Finland ei liity Yhdysvaltojen suurimpaan San Diego Comic-Con -tapahtumaan. Heroes Comic Coneja on järjestetty Euroopassa esimerkiksi Alankomaissa, Belgiassa ja Ruotsissa. Lehdistötiedoitteen mukaan Tukholman tapahtumaa on järjestetty jo kymmenen vuoden ajan, ja se kerää vuosittain yli 40 000 kävijää. Tampereen Comic Con -tapahtumassa vieraili arviolta 24 000 kävijää, mikä aiheutti myös närää jonojen kasvaessa välillä tuntien mittaisiksi. Järjestäjä pyrkii nyt vastaamaan näihin haasteisiin uusilla tiloilla.

Lähde: Easyfairs

Lisää luettavaa