Dandadan-animesta uusi mainosvideo ja juliste

Avaruusolennot ja henget saapuvat ruuduille lokakuussa.

30.6.2024 10:40

Yukinobu Tatsun Dandadan-mangaan perustuvan animen toinen traileri ja juliste julkaistiin 24.6.2024. Animesarjan ensi-ilta on tämän vuoden lokakuussa, joskin tarkkaa päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu.

Vuonna 2021 Shounen Jump+ -lehdessä alkanut Dandadan kertoo Momo Ayasesta ja Ken Takakurasta, jota Ayase kutsuu ”Okaruniksi”. Ayase uskoo kummitusten ja henkien kaltaisiin yliluonnollisiin olentoihin, kun taas Okarun uskoo avaruusolentoihin. Kun kaksikko päättää lyödä vetoa, kumpi heistä on oikeassa, selviääkin, että kumpikin on oikeassa.

Uusi traileri esittelee Ayasen ja Okarunin lisäksi uusia sarjalle tärkeitä hahmoja: Ayasen isoäidin Seikon, omahyväisen Aira Shiratorin ja Ayasen lapsuudenystävä Jijin. Trailerissa nähdään nopeasti myös päähahmojen ensimmäisenä kohtaamat vastustajat eli pahansuopa Turbomummo ja Serpo-planeetan epämiellyttävät asukit.

Animen toteuttaa Science Saru -studio ja ohjaa Fuuga Yamashiro. Hiljattain uutisoitiin, että Mashle-animelle suositun Bling-Bang-Bang-Born -kappaleen luonut hip hop -duo Creepy Nuts tulee esittämään Dandadanin aloituskappaleen Otonoke.

Dandadan-manga on luettavissa englanniksi VIZ Median julkaisemana. Crunchyroll on ilmoittanut striimaavansa animen osana syksyn ohjelmistoaan.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa