Dead Dead Demon’s Dededede Destruction saapuu televisioon

Crunchyroll aloittaa sarjan striimaamisen 23. toukokuuta.

22.5.2024 11:09

Crunchyroll uutisoi maanantaina 20. toukokuuta aloittavansa Inio Asanon Dead Dead Demon’s Dededede Destruction -mangaan perustuvan animen TV-version striimauksen palvelussaan. Jaksot julkaistaan 23. toukokuuta alkaen yksi viikossa, aina perjantaiaamuisin kello 6.00 Suomen aikaa. Sarjaan tulee yhteensä 18 jaksoa ja siinä on elokuvissa nähdyn sisällön lisäksi myös ennennäkemätöntä materiaalia. Crunchyroll on julkaissut sarjasta englanniksi tekstitetyn trailerin, joka löytyy alta.

Sarjan tunnuskappale on päähenkilörooleissa Ouran Nakagawana ja Kadode Koyamana esiintyvien anon ja Yoasobi-duosta tunnetun Lilas Ikutan kappale Zett-Zett-Zett-Zett-Zettai Seiiki.

Ensimmäinen elokuva julkaistiin Japanissa 22. maaliskuuta ja se teki noin 83 miljoonan jenin tulot ensimmäisenä kolmena esityspäivänään. Toinen elokuva saapuu Japanin elokuvateattereihin perjantaina, eli samana päivänä, kun anime alkaa pyörimään Crunchyrollissa myös meillä.

Dead Dead Demon’s Dededede Destruction kertoo kahden tavallisen lukiotytön sekä heidän ympärillään olevien ihmisten eriskummallisesta arjesta maailmassa, jossa jättimäinen avaruusalus herättää kauhua Tokion ilmatilassa.

Lähde: Crunchyroll

Lisää luettavaa