Fairy Tail: 100 Year Quest -anime sai uuden trailerin ja tunnarin

Anime alkaa 7. heinäkuuta.

10.6.2024 13:05

Hiro Mashiman Fairy Tail -sarjan jatko-osan animesovitus on saanut uuden trailerin. Fairy Tail: 100 Year Questin -nimisen sarjan trailerissa kuullaan sen ensimmäinen tunnari Story, jonka esittää Da-iCE. Sarjan ensimmäisenä lopputunnarina tulee soimaan My Friend, We Say Our Farewells Here ja sen esittää Boku ga Mitekatta Aozara. Anime alkaa heinäkuun 7. päivä.

Animesovituksesta vastaa J.C. Staff ja sen ohjaa Toshinori Watanabe. Watanabe on aikaisemmin ohjannut Mashiman Edens Zero -sarjan animesovituksen. Alkuperäisen Fairy Tailin animesovituksen ohjaaja Shinji Ishihara on myös projektissa mukana. Tämän lisäksi alkuperäisen animesovituksen säveltäjä Yasuharu Takanashi palaa tekemään musiikkia jatko-osaan.

Fairy Tail: 100 Year Quest -manga alkoi huhtikuussa 2018. Hiro Mashima toimii vieläkin mangan kirjoittajana, mutta kuvittajana on tätä nykyä Atsuo Ueda. Japanissa Kodansha on julkaissut mangasta 17 osaa, joista englanniksi on tullut 15 osaa. Jatko-osa kertoo uudesta tehtävästä päihittää viisi lohikäärmettä, mikä ei ole onnistunut yli sataan vuoteen.

Uuden trailerin voi katsoa alta.

Lähde: Comic Natalie

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa