Haikyuu!! The Dumpster Battle -elokuva nähdään myös Suomessa

Crunchyroll tuo lentopallosarjan jatkoelokuvan teattereihin toukokuun lopulla.

11.4.2024 12:59

Suoratoistopalvelu Crunchyroll sekä Sony Pictures Entertainment ilmoittivat tuovansa Haikyuu!! The Movie: Decisive Battle at the Garbage Dump –elokuvan laajaan elokuvateatterilevitykseen nimellä HAIKYU!! The Dumpster Battle. Elokuva saavuttaa eurooppalaiset, amerikkalaiset ja oseanialaiset teatterit toukokuun lopulla. Suomen ensi-ilta on 31. toukokuuta.

The Dumpster Battle toimii suorana jatkona vuonna 2020 esitetylle animen neljännelle tuotantokaudelle, ja on ensimmäinen kahdesta sarjan lopetuksena toimivasta jatkoelokuvasta. Elokuva sovittaa pitkään odotetun Karasunon ja Nekoman lukioiden lentopallojoukkueiden kohtaamisen valtakunnallisissa kisoissa.

Haikyuu!! The Dumpster Battle sai ensi-iltansa Japanissa 16. helmikuuta ja on sittemmin takonut menestystä lippuluukuilla. 8. huhtikuuta mennessä elokuva on kerännyt miltei 6,5 miljoonaa katsojaa ja melkein 1o miljardin jenin (eli noin 60 miljoonan euron) lipputulot.

Haruichi Furudaten luoma mangasarja ilmestyi Shueishan Shounen Jump -lehdessä vuosina 2012–2020. Englanniksi mangan on julkaissut Viz Media. Anime on katsottavissa Crunchyrollista.

Lähde: Crunchyroll

Lisää luettavaa